Werkgroep Moestuin

De Werkgroep Moestuin nodigt u  uit  voor een bijeenkomst om het idee van een gemeenschappelijke moestuin in de buurt Noord-West toe te lichten. De locatie betreft het voormalig trapveldje aan de Pastoor van der Gaetstraat.

Een moestuin kan niet alleen groenten, fruit of bloemen voortbrengen, maar ook gemeenschapszin en verbondenheid tussen buren versterken.

De bewonersavond is op:
woensdag 27 maart om 19:00 uur bij het wooncomplex: Het Schuttersveld aan de Bergweg 2.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

*Presentatie van het moestuin initiatief. Hierin bespreken we het doel, de voordelen en het proces van het opzetten van de moestuin.

*Ideeën uitwisselen: We moedigen alle buurtbewoners aan om hun ideeën, suggesties en eventuele zorgen met betrekking tot het moestuinproject te delen.

*Volgende stappen: We bespreken hoe we samen kunnen werken om dit initiatief te doen slagen en hoe we de praktische aspecten aanpakken.

We hopen op een grote opkomst van buurtbewoners, want uw betrokkenheid en input dragen bij in het succes van dit project.
Ook als u niet van plan bent actief deel te nemen, bent u van harte welkom.
Bent u verhinderd, maar heeft u wel interesse in het initiatief, laat het ons dan weten via moestuin@wijkplatformnoordwest.nl
We houden u op de hoogte van de voortgang en de toekomstige bijeenkomsten.